• Herremin, nå er jeg så utrolig 1. sliten 2. støl! Haha jeg klarer bokstavelig talt såvidt å gå, og bruker flere minutter på å sette meg på do i håp om å finne en måte der det ikke føles som om musklene mine sprekker. Jeg var nemlig på bodypump i går, og det var en stund siden sist skal jeg si dere. Haha det var helt ille hvor sykt tungt det var, følte meg latterlig svak der jeg stod (noe jeg sikkert også er) med alle muskeldamene. Ikveld blir en rolig lørdagskveld på sofaen med tanke på at jeg er utslitt ooog ser ut som en mann når jeg går! Sist gang jeg var støl, var jeg støl i fem dager og det var ingenting i forhold til nå så jeg er spent på når dette skal gå over, haha....

  Håper alle har en super helg ♥


    1 kommentarer på "today"  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:
  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits