• Helt siden jeg begynte å lage min egen frokost har det vært det måltidet som har vært mest utfordrende. Jeg våkner alltid opp ekstremt sulten, og etter frokosten blir jeg som regel sulten igjen på maks en time. Jeg har i mange år følt at jeg må spise et ordentlig middagsmåltid for å være mett lengre enn en time etter frokost, haha. Nå har jeg endelig funnet en frokost som metter litt lenger, og som er veldig sunn og ikke minst god! Det er godt å ha en så bra og sunn start på dagen, både for smaksløkene (haha) og for helsa!

  Dette er en "smoothiebolle" med havregryn i, og kan lages på mange forskjellige måter. Jeg har funnet hva jeg liker best, og tenkte å dele den med dere!

  Du trenger:

  ♥ Blender

  ♥ 2 bananer

  ♥ Fryste jordbær

  ♥ Fryste blåbær

  ♥ Spinat (jeg foretrekker fryst)

  ♥ En halv skive sitron


  Slik gjør du:

  ♥ Fyll blenderen med litt vann i bunnen.


  ♥ Legg deretter bananbiter oppi (viktig at disse blir lagt i bunnen slik at det er lettere for blenderen å gå rundt). Etter dette legger man oppi resten av ingrediensene.

  ♥ Jeg foretrekker å kjøpe fryst spinat som allerede er delt opp i biter. En bit er nok for hver gang.

  ♥ Sett i gang blenderen og la den gå til tykkelsen du ønsker er oppnådd. Jeg liker å ha det litt tykt slik at det kan blandes godt med havren.

   

  ♥ VOILAAA:  ♥ Hell ønskelig mengde havregryn på toppen. Desto mer du har i, desto mer metter det.

  Veldig enkel, grei og sunn frokost.

  Håper det smaker! 


  NB: jeg vet forresten at det ikke går an å kommentere på bloggen akkurat nå, og jobber med å fikse det. 


    0 kommentarer på "Sunn frokostoppskrift"  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:
  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

  Ida Williams
  ♥♥♥


  DESIGN

  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits