• ... når jeg vet at jeg kan slappe av hele dagen

  Hei og god ettermiddag dere!

  Herremin, så jetlagged jeg er.. Jeg tror helt ærlig at jeg aldri har vært jetlagged før, men nå kjenner jeg det virkelig. De tre siste døgnene har jeg sittet på fire forskjellige fly og fem forskjellige flyplasser, seks om vi regner med det lille stoppet i Tanzania da vi bare satt i flyet i 40 min, haha. Jeg er iallfall kommet meg tilbake til Stavanger, og er klar for litt rutiner og hverdag igjen. Trooor jeg. Innerst inne er jeg mest klar for å reise for alltid.

  Jeg har vært og handlet (hurra for Joker som er oppe på helligdager<3) sunn mat, og det kjenner jeg at jeg virkelig trenger, haha. Etter å ha levd på pizza i ti dager i Afrika er det greeit med litt sunn mat igjen. Jeg tenkte å legge ut litt oppskrifter etterhvert, så satser på at jeg iallfall får lagt ut en kjempegod pastasalat jeg skal lage meg nå, og frokosten jeg pleier å spise!

  Håper alle har en god påske! .. nå gikk det akkurat opp for meg at det er påske??

  <3


    1 kommentarer på "jetlagged"  Navn:
  Husk meg?
  E-post:

  Bloggadresse:

  Kommentar:
  Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits